Ana SayfaDENEMEHouse Of 1000 Corpses

House Of 1000 Corpses

Rob Zombie filmi. 2003 yapımı bir kült film.

Sıra dışı bir aile, sıra dışı karakterler, sıra dışı mekanlar, kan, ucubelik ve cesetler….

Filmde (epeyce klişe olan bir kurguyla) yolları üstündeki benzinliğe uğrayan bir grup gencin bir katliama konu olmalarının yanında; ucube denilecek kadar garip bir ailenin yanında yaşadıkları hikaye gözler önüne seriliyor.

Eğer Heavy Metal hayranıysanız ki bence bu film tamamıyla 1970’li yılların havasını andırıyor bu yapıma bayılacaksınız… Hippilik akımının etkilerinin ve garip bir özgürlük anlayışının baskın olduğu bir film. Bazılarına göre şeytanca bir senaryo bazılarına göre ise kaçık bir senaryo sayılabilir. Rob Zombie hayranlarına ve seri katil tutkunlarına buradan duyurulur.

Rob Zombie’nin geleneksel cast anlayışıyla yine baş başayız ve bu film de tamamıyla şiddete teslim olmuş. Fazlasıyla kan, fazlasıyla dehşet ve görkemli bir korku panayırı sizi bekliyor!

Can Murat Demir

Editör (CMD)
Editör (CMD)http://www.felsefehayat.net
Yazılarını Mavi Melek Edebiyat Topluluğu, Düşünbil gibi dergilerde yayınlama fırsatı buldu. FOL Kitap öncülüğünde bazı kitapların hazırlanmasında görev aldı. Bu kitaplardan bazıları "Sorunsallıkta Yaşamak", Jan Patočka, Plotinos, "Tanrı, Ruh ve Mit", Henri Bergson. 2009 yılından bu yana felsefehayat.net'in (kurucu) editörlüğünü sürdürmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

DİĞER YAZILAR